Auto Legal

Wij zijn een juridische dienstverlener gevestigd in Amsterdam en Arnhem met als specialisatie BPM zaken. Wij staan ondernemingen en particulieren bij die zijn geconfronteerd met naheffingen m.b.t. de BPM.

Met onze ervaring én specialistische kennis zijn wij de aangewezen partij om u bij te staan bij de behandeling van uw bezwaar en/of beroep.

Een greep uit ons klantenbestand

Auto Legal

Auto Legal onderscheidt zich in de juridische branche door een ongeëvenaarde toewijding aan continue ontwikkeling en specialisatie. Wij zijn altijd in ontwikkeling en daardoor altijd up-to-date m.b.t. de nieuwste ontwikkelingen en interpretaties van wet en regelgeving. Dit met de bijzondere focus op BPM-zaken.

Daarnaast zet Auto Legal zich in voor het voeren van Wet Open Overheid (Woo) procedures om onderliggende details en achtergronden van relevante wetten grondig te onderzoeken. Deze aanpak verzekert cliënten niet alleen van deskundige bijstand bij bezwaar en/of beroep, maar ook van een proactieve strategie die gericht is op het behalen van het beste resultaat.